Hôtel Les 13 Assiettes

Lower Normandy, Le Val-Saint-Pere
Hôtel Les 13 Assiettes Genel
Hôtel Les 13 Assiettes Genel
Hôtel Les 13 Assiettes Öne Çıkan Resim
Hôtel Les 13 Assiettes Dış Mekan
Hôtel Les 13 Assiettes Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Hôtel Les 13 Assiettes
Route de la Quintine Lower Normandy, Le Val-Saint-Pere

Le Val-Saint-Pere bölgesindeki Hôtel Les 13 Assiettes misafirlere kırsal bölgede, Avranches Botanik Bahçesi ve El Yazmaları Müzesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Mont Saint-Michel Körfezi Müzesi ile 15,2 km (9,5 mi) ve Pointe du Grouin Sud Burnu ile 16,2 km (10,1 mi) mesafede.

Otelin havuz kenarı restoran yemek servisi için ideal, bu mekan içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Odada yemek isteyenler için belirli saatlerde oda servisi imkanı var. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 43 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve hafta içi ücretsiz günlük gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x