Le Finio

Saly Petite Cote, Joal-Fadiout
Le Finio Öne Çıkan Resim
Le Finio Dış Mekan
Le Finio Dış Mekan
Le Finio Dış Mekan
Le Finio Dış Mekan
Image More +14 fotoğraf
Le Finio
Joal Quartier Diamaguene Saly Petite Cote, Joal-Fadiout

Joal-Fadiout bölgesindeki Le Finio konaklamanızda, Joal Ormanı ile 13 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Samba Dia Ormanı ile 13,2 mi (21,2 km) ve Plage De Warang ile 17,8 mi (28,7 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlere masa ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x