Auberge Cœur Océan

Saly Petite Cote, Thies Region
Auberge Cœur Océan Öne Çıkan Resim
Auberge Cœur Océan Dış Mekan
Auberge Cœur Océan Dış Mekan
Auberge Cœur Océan Dış Mekan
Auberge Cœur Océan Dış Mekan
Image More +8 fotoğraf
Auberge Cœur Océan
Joal Fadiouth Au Bord De La Lagune Face Hopital De Joal Diamaguene Afdaye Saly Petite Cote, Thies Region

Joal-Fadiout bölgesindeki Auberge Cœur Océan konaklamanızda, Joal Ormanı ile 6,6 mi (10,7 km) ve Samba Dia Ormanı ile 14,8 mi (23,9 km) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Plage De Warang ile 15,5 mi (25 km) ve Tuz Buharlaşma Havuzları ile 20,3 mi (32,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

7 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere "turndown" servisi ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x