Le Dune Hotel

Sicilya Güney Sahili, Sampieri
Le Dune Hotel Öne Çıkan Resim
Le Dune Hotel Dış Mekan
Le Dune Hotel Kahvaltı
Le Dune Hotel Yerinde Yemek
Le Dune Hotel Yerinde Yemek
Image More +20 fotoğraf
Le Dune Hotel
Via Cipro Sicilya Güney Sahili, Sampieri

Le Dune Hotel misafirlere Scicli bölgesinde, plaj yakınında, Sampieri Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Costa di Carro o Pisciotto Plajı ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Porto Salvo ile 2,7 mi (4,3 km) ve Spiaggia di Cava D'Aliga ile 3,6 mi (5,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x