Hotel Club Baia Samuele

Sicilya Güney Sahili, Sampieri
Hotel Club Baia Samuele Genel
Hotel Club Baia Samuele Genel
Hotel Club Baia Samuele Genel
Hotel Club Baia Samuele Genel
Hotel Club Baia Samuele Genel
Image More +29 fotoğraf
Hotel Club Baia Samuele
Punta Sampieri Sicilya Güney Sahili, Sampieri

Scicli bölgesindeki Hotel Club Baia Samuele konaklamanızda, Sampieri Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Costa di Carro o Pisciotto Plajı ile 8 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı resort otel Porto Salvo ile 2,7 mi (4,3 km) ve Spiaggia di Cava D'Aliga ile 3,4 mi (5,5 km) mesafede.

Hotel Club Baia Samuele içindeki 3 restoran yemek servisi yapmaktadır. Oteldeki plaj bar misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

320 oda mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz 2 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı vardır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Scicli bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 10764 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Dört Kişilik Oda
Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Classic Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x