Le Cicale B&B

San Leo
Le  Cicale B&B Öne Çıkan Resim
Le  Cicale B&B Dış Mekan
Le  Cicale B&B Dış Mekan
Le  Cicale B&B İç Mekan
Le  Cicale B&B Kahvaltı
Image More +42 fotoğraf
Le Cicale B&B
Via Capicchio 38 , San Leo

San Leo bölgesindeki Le Cicale B&B konaklamanızda, San Leo Katedrali ve San Marino Adventures ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Fiera di Rimini ile 16,5 mi (26,6 km) ve San Leo Hisarı ile 5,3 mi (8,5 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon bulunan 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler spa küveti gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Dört Kişilik Oda
Room
Exclusive Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x