Titano Suites

San Marino
Titano Suites Genel
Titano Suites Genel
Titano Suites Genel
Titano Suites Genel
Titano Suites Öne Çıkan Resim
Image More +31 fotoğraf
Titano Suites
Contrada del Collegio 21 , San Marino

Titano Suites misafirlere San Marino merkezinde, Özgürlük Meydanı ve Palazzo Pubblico yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı küçük otel Rimini Plajı ile 16,2 mi (26,1 km) ve Fiera di Rimini ile 16,4 mi (26,4 km) mesafede.

Bölgesel mutfak seven misafirler için Osteria Nettare Divino ideal; küçük otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

8 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Teras (Cesta)
Süit
Süit (Garibaldi)
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Süit, Teras (Montefeltro)
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x