Le Calao du Lac Rose

Niaga
Le Calao du Lac Rose Genel
Le Calao du Lac Rose Genel
Le Calao du Lac Rose Öne Çıkan Resim
Le Calao du Lac Rose Dış Mekan
Le Calao du Lac Rose Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Le Calao du Lac Rose
Hotel Calao du Lac Rose Niaga , Niaga

Le Calao du Lac Rose misafirlere Niaga bölgesinde, göl üzerinde ve Retba Gölü ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Keur Moussa Manastırı ile 13,1 mi (21,1 km) ve Ministerial Spheres of Diamniadio ile 14,6 mi (23,5 km) mesafede.

Le Calao du Lac Rose misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada plazma televizyon mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Room
Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x