Hotel Toolbi

Niaga
Hotel Toolbi Genel
Hotel Toolbi Öne Çıkan Resim
Hotel Toolbi Dış Mekan
Hotel Toolbi Dış Mekan
Hotel Toolbi Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Hotel Toolbi
Lac Rose , Niaga

Niaga bölgesindeki Hotel Toolbi konaklamanızda, Retba Gölü ile 6 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Keur Moussa Manastırı ile 13,9 mi (22,4 km) ve Ministerial Spheres of Diamniadio ile 14 mi (22,5 km) mesafede.

Hotel Toolbi misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için klimalı odalarda düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere tavan vantilatörü ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve kapalı havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda
Room
Traditional Dört Kişilik Oda, Karma Ranzalı Oda, Özel Banyo
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x