Le Bourgis chambres d'hotes

Lower Normandy, La Chapelle-Montligeon
Le Bourgis chambres d'hotes Genel
Le Bourgis chambres d'hotes Öne Çıkan Resim
Le Bourgis chambres d'hotes Dış Mekan
Le Bourgis chambres d'hotes Dış Mekan
Le Bourgis chambres d'hotes Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Le Bourgis chambres d'hotes
le Bourgis Lower Normandy, La Chapelle-Montligeon

Le Bourgis chambres d'hotes misafirlere La Chapelle-Montligeon bölgesinde, denize sıfır, Perche Regional Nature Park yakınında ve Sanctuaire Notre-Dame de Montligeon ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel La Maison Ferré Çiftliği ile 3,9 mi (6,2 km) ve Mortagne-au-Perche Notre Dame Kilisesi ile 7,2 mi (11,5 km) mesafede.

Fransız mutfağı sevenler için le Bourgis ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 3 oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler bitişik şaraphane gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Tek Büyük Yataklı Oda (Blanche)
Standard
Standard Oda, 1 Yatak Odası (Sahara)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x