La Bellême Bleue

Lower Normandy, Belleme
La Bellême Bleue Öne Çıkan Resim
La Bellême Bleue Dış Mekan
La Bellême Bleue Dış Mekan
La Bellême Bleue Dış Mekan
La Bellême Bleue Dış Mekan
Image More +63 fotoğraf
La Bellême Bleue
26 Rue Boucicaut Lower Normandy, Belleme

Belleme bölgesindeki La Bellême Bleue konaklamanızda, Perche Regional Nature Park ve Belleme Çeşmesi yakınında konaklayacaksınız. Bu butik pansiyon Saint Sauveur Kilisesi ile 0,4 mi (0,6 km) ve Belleme Golf ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Table d'hôtes La Bellême Bleue misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 8.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve öğlen arasında yapılmaktadır.

Misafirler iPod takma konsolu ve düz ekran televizyon bulunan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sauna gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda (Karen Blixen)
Deluxe
Deluxe Oda (Frieda Khalo)
Deluxe
Deluxe Oda (Mata Hari)
Deluxe
Deluxe Oda (Aristide Boucicaut)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x