Le Bacchu Ber

Great Alpine Road, Briancon
Le Bacchu Ber Genel
Le Bacchu Ber Genel
Le Bacchu Ber Genel
Le Bacchu Ber Öne Çıkan Resim
Le Bacchu Ber Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
Le Bacchu Ber
47 Rue du Bacchu-Ber Great Alpine Road, Briancon

Le Bacchu Ber konaklamanızda Briancon bölgesinde, Champcella ile 9,7 km (6 mi) ve Montgenevre Kayak Merkezi ile 10,9 km (6,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Vallons ile 12,1 km (7,5 mil) ve Susa Vadisi ile 15,8 km (9,8 mil) mesafede.

Le Bacchu Ber, Le Bacchu Ber misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon bulunan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca kayak dolabı, lobide şömine ve piknik alanı vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez (Saint Pierre)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez, Dağ Manzaralı (Prorel)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez (Gargouille)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez, Sıcak Su Havuzu (Melezin)
Family
Family Süit, 3 Yatak Odası, Sigara İçilmez (Bletonnet)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x