Hôtel Vauban Briançon

Great Alpine Road, Briancon
Hôtel Vauban Briançon Genel
Hôtel Vauban Briançon Genel
Hôtel Vauban Briançon Öne Çıkan Resim
Hôtel Vauban Briançon Dış Mekan
Hôtel Vauban Briançon Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Hôtel Vauban Briançon
13 avenue du Général de Gaulle Great Alpine Road, Briancon

Hôtel Vauban Briançon size Briancon merkezinde, Casino Barriere Briancon ile 3 dakika yürüyüş ve Prorel Teleferiği ile 6 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Sestriere Kayak Merkezi ile 21,9 mi (35,3 km) ve Prorel, tronçon 1 ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Le Plan B, Hôtel Vauban Briançon misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon olan 40 ayrı ayrı döşenmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Family
Family Oda, Dağ Manzaralı
Superior
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x