Lazza Hotel

Prata Coast, São Julião da Figueira da Foz
Lazza Hotel Öne Çıkan Resim
Lazza Hotel Dış Mekan
Lazza Hotel Dış Mekan
Lazza Hotel Dış Mekan
Lazza Hotel İç Mekan
Image More +12 fotoğraf
Lazza Hotel
Travessa nova, 2 Prata Coast, São Julião da Figueira da Foz

Lazza Hotel misafirlere Figueira da Foz bölgesinde, plaj yakınında, Casino Oceano ve Figueira da Foz Tenis Kulübü yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Municipal Market ile 0,2 mi (0,3 km) ve Doca de Recreio Marina ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

16 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x