Lazy Bee Camping Village

Italian Alps
Lazy Bee Camping Village Öne Çıkan Resim
Lazy Bee Camping Village Dış Mekan
Lazy Bee Camping Village Dış Mekan
Lazy Bee Camping Village Dış Mekan
Lazy Bee Camping Village Dış Mekan
Image More +19 fotoğraf
Lazy Bee Camping Village
Località Teppe , Italian Alps

Quart bölgesindeki Lazy Bee Camping Village misafirlere banliyöde, Fenis Kalesi ve Agustus Kemeri ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu kamp alanı Champoluc ile 6,3 km (3,9 mil) ve Aosta Katedrali ile 6,8 km (4,2 mil) mesafede.

Kapm alanının restoranı La Pinsa misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu kamp alanında ayrıca atari salonu/oyun odası, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane vardır. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dağ
Dağ Evi, 2 Yatak Odası, Engellilere Uygun
Room
Dağ Evi, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x