Hotel Diana Jardin et Spa

Italian Alps
Hotel Diana Jardin et Spa Genel
Hotel Diana Jardin et Spa Öne Çıkan Resim
Hotel Diana Jardin et Spa Dış Mekan
Hotel Diana Jardin et Spa Dış Mekan
Hotel Diana Jardin et Spa Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Hotel Diana Jardin et Spa
Località Saint Bénin, 1/b , Italian Alps

Pollein bölgesindeki Hotel Diana Jardin et Spa misafirlere dağda, Les Corbeilles Alışveriş Merkezi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Manzetti Müzesi ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Gran Paradiso Ulusal Parkı ile 13,9 mi (22,4 km) ve Aosta-Pila Teleferiği ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Yemek servisi için The Hub ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

30 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve resepsiyon salonu sunulmaktadır. Kayak servisiyle göz açıp kapatıncaya kadar kayak alanında olacaksınız.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x