Las Vegas

Costa Daurada, Salou
Las Vegas Genel
Las Vegas Genel
Las Vegas Genel
Las Vegas Genel
Las Vegas Öne Çıkan Resim
Image More +23 fotoğraf
Las Vegas
Alfonso V, nº 7 Costa Daurada, Salou

Las Vegas misafirlere Salou (Salou Kent Merkezi) bölgesinde, Llevant Plajı ve Belediye Parkı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel PortAventura World Lunaparkı ile 5 mi (8 km) ve Cambrils Plajı ile 6,1 mi (9,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 282 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz, spa küveti ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Standard
Standard Oda, Havuz Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Standard
Standard Oda (2+1)
Standard
Standard Oda, Havuz Manzaralı (2+1)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x