Las Coumeilles

Midi-pyrenees (orta Pireneler), Leychert
Las Coumeilles Genel
Las Coumeilles Öne Çıkan Resim
Las Coumeilles Dış Mekan
Las Coumeilles Dış Mekan
Las Coumeilles Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Las Coumeilles
Leychert Midi-pyrenees (orta Pireneler), Leychert

Las Coumeilles konaklamanızda Leychert bölgesinde, Pyrenees Ariégeoises Bölge Doğa Parkı ile 10,5 km (6,5 mi) ve Chateau de Foix ile 16,8 km (10,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Montsegur Kalesi ile 18,1 km (11,3 mil) ve Montbel Gölü ile 26,5 km (16,4 mil) mesafede.

Table d'hôtes, Las Coumeilles misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spa küveti, sauna ve sezonluk açık havuz dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı (Montsegur)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı (Mirepoix)
Room
Süit, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez, Dağ Yamacı (Ariege)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x