Hotel du Lac Foix

Midi-pyrenees (orta Pireneler), Foix
Hotel du Lac Foix Genel
Hotel du Lac Foix Genel
Hotel du Lac Foix Öne Çıkan Resim
Hotel du Lac Foix Dış Mekan
Hotel du Lac Foix Dış Mekan
Image More +73 fotoğraf
Hotel du Lac Foix
Le Couloumié Labarre Midi-pyrenees (orta Pireneler), Foix

Foix bölgesindeki Hotel du Lac Foix misafirlere göl üzerinde, Pyrenees Ariégeoises Bölge Doğa Parkı ve Les Forges de Pyrène Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Chateau de Foix ile 2,5 mi (4 km) ve Labouïche Yeraltı Nehri ile 5,7 mi (9,1 km) mesafede.

Akşam yemeği için otelin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 35 klimalı oda DVD oynatıcı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, ütü/ütü masası istenebilir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Art Deco stili otelde ayrıca tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Teras, Bahçe Manzaralı
Superior
Superior Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Junior
Junior Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x