Las Cabanas Del Capitan

Riviera Nayarit, Rincon de Guayabitos
Las Cabanas Del Capitan Genel
Las Cabanas Del Capitan Genel
Las Cabanas Del Capitan Genel
Las Cabanas Del Capitan Genel
Las Cabanas Del Capitan Genel
Image More +111 fotoğraf
Las Cabanas Del Capitan
88 Retorno Jacarandas St. Riviera Nayarit, Rincon de Guayabitos

Las Cabanas Del Capitan konaklamanızda Rincon de Guayabitos bölgesinde, Isla del Coral Adası ile 2,1 km (1,3 mi) ve Sayulita Meydanı ile 30,1 km (18,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan küçük otel Sayulita Beach ile 18,7 mi (30,1 km) ve Playa Bucerias ile 25,9 mi (41,6 km) mesafede.

Küçük otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı mevcut.

Misafirler için 48 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve çekyat gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya bitişik şaraphane dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Rincon de Guayabitos bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu kulübe misafirlerimize 646 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bungalov
Bungalov
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Süit, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x