Costa Alegre Hotel & Suites

Pasifik Sahili, Rincon de Guayabitos
Costa Alegre Hotel & Suites Genel
Costa Alegre Hotel & Suites Genel
Costa Alegre Hotel & Suites Öne Çıkan Resim
Costa Alegre Hotel & Suites Dış Mekan
Costa Alegre Hotel & Suites Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Costa Alegre Hotel & Suites
Retorno Tabachines S/N Pasifik Sahili, Rincon de Guayabitos

Costa Alegre Hotel & Suites misafirlere Rincon de Guayabitos bölgesinde, plaj yakınında, Tianguis Pazarı ve Playa Beso 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu her şey dâhil otel Sayulita Beach ile 18,9 mi (30,4 km) ve Playa Bucerias ile 26 mi (41,9 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Flamingos Costa Alegre Hotel & Suites misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler için 84 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve asansör vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Room, Pool Area
Room
Premium Oda, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x