Las 7 Maravillas - Adults Only

Mazatlán
Las 7 Maravillas - Adults Only Genel
Las 7 Maravillas - Adults Only Genel
Las 7 Maravillas - Adults Only Genel
Las 7 Maravillas - Adults Only Öne Çıkan Resim
Las 7 Maravillas - Adults Only Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
Las 7 Maravillas - Adults Only
Avenida Las Palmas #1 Esquina con Jaboneria , Mazatlán

Las 7 Maravillas - Adults Only konaklamanızda Mazatlan bölgesinde merkezde, Monumento Mujer Mazalteca ve Fisherman's Monument (Balıkçı Anıtı) ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu spa olan oda ve kahvaltı sunan otel Los Pinos Plajı ile 0,3 km (0,2 mi) ve Norte Plajı ile 0,4 km (0,3 mi) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Balkon (Francia o Italia)
Room
Oda, Teras, Okyanus Manzaralı (Egipto o Cuba)
Room
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı (Perú)
Room
Master Suite (Bali)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x