Hotel Casa 511

Mazatlán
Hotel Casa 511 Genel
Hotel Casa 511 Genel
Hotel Casa 511 Öne Çıkan Resim
Hotel Casa 511 İç Mekan
Hotel Casa 511 İç Mekan
Image More +34 fotoğraf
Hotel Casa 511
Genaro Estrada 511, Colonia Centro , Mazatlán

Hotel Casa 511 misafirlere Mazatlan (Mazatlan Şehir Merkezi) bölgesinde, Jose Maria Pino Suarez Belediye Pazarı ve Immaculate Conception Church (Kusursuz Kavram Kilisesi) ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel The Mazatlan Malecón ile 0,4 mi (0,6 km) ve Machado Meydanı ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Misafirler için market var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 5 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Beaux Arts stili otelde ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Kumar oynayarak eğlenmek istiyorsanız, (ücretli)kumarhane servisini kullanabilirsiniz.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Oda, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x