Larus Hotel

Batı Cosenza Sahili, Sangineto
Larus Hotel Genel
Larus Hotel Genel
Larus Hotel Öne Çıkan Resim
Larus Hotel Dış Mekan
Larus Hotel Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Larus Hotel
Via Aldo Moro, V Traversa Batı Cosenza Sahili, Sangineto

Sangineto bölgesindeki Larus Hotel konaklamanızda, Chiesa del SS. Crocifisso ve Cetraro Marina Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Belvedere Marina ile 2,9 mi (4,7 km) ve Belvedere Marittimo Kalesi ile 3,3 mi (5,2 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

10 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x