Hotel Svizzero

Batı Cosenza Sahili, Sangineto
Hotel Svizzero Genel
Hotel Svizzero Öne Çıkan Resim
Hotel Svizzero Dış Mekan
Hotel Svizzero Dış Mekan
Hotel Svizzero Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Hotel Svizzero
Viale A. De Gasperi n. 14 Batı Cosenza Sahili, Sangineto

Hotel Svizzero size Sangineto merkezinde, Belvedere Marina ve Chiesa del SS. Crocifisso ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Belvedere Marittimo Kalesi ile 3,3 mi (5,2 km) ve Cetraro Marina Plajı ile 6,4 mi (10,2 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için La Calabrisella restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

30 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x