Lanta Pavilion Resort

Güney Tayland, Ko Lanta
Lanta Pavilion Resort Genel
Lanta Pavilion Resort Genel
Lanta Pavilion Resort Genel
Lanta Pavilion Resort Genel
Lanta Pavilion Resort Genel
Image More +46 fotoğraf
Lanta Pavilion Resort
120 Moo 2, Saladan Klong Khong Beach Güney Tayland, Ko Lanta

Lanta Pavilion Resort misafirlere Ko Lanta bölgesinde, plajda, Khlong Khong Plajı yakınında ve Khlong Toab Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Long Plajı ile 2 mi (3,3 km) ve Klong Dao Plajı ile 3,9 mi (6,3 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak için Sun Set ideal, bu denize sıfır restoran bar/oturma salonu ve okyanus manzarasıyla dikkat çekiyor. İsteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Plaj barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 37 oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Otelde sunulan vücut bakımı ve yüz bakımı ile yorgunluk atın. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır. Misafirler (ücretli) servisi kullanarak yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için ücretli kablolu İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Ko Lanta bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 861 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Garden View
Family
Family Garden View
Room
Deluxe Garden View
Room
Fan Room Garden View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x