Lanta Nature House

Güney Tayland, Ko Lanta
Lanta Nature House Öne Çıkan Resim
Lanta Nature House Dış Mekan
Lanta Nature House Dış Mekan
Lanta Nature House İç Mekan
Lanta Nature House Yerinde Yemek
Image More +39 fotoğraf
Lanta Nature House
89 Moo 6 Klong Nin Güney Tayland, Ko Lanta

Lanta Nature House misafirlere Ko Lanta bölgesinde, plajda, Klong Nin Plajı yakınında ve Klong Hin Plajı ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Long Plajı ile 5,1 mi (8,3 km) ve Klong Dao Plajı ile 7 mi (11,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca resort otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Room
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası
Room
Comfort Bungalov, 1 Yatak Odası
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x