Lanta Island Resort- -

Güney Tayland, Ko Lanta
Lanta Island Resort- - Genel
Lanta Island Resort- - Genel
Lanta Island Resort- - Öne Çıkan Resim
Lanta Island Resort- - Dış Mekan
Lanta Island Resort- - Dış Mekan
Image More +122 fotoğraf
Lanta Island Resort- -
10 Moo 3, Saladan Güney Tayland, Ko Lanta

Lanta Island Resort- - misafirlere Ko Lanta bölgesinde, plaj yakınında, Klong Dao Plajı ve Kawkwang Plajı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Long Plajı ile 1,3 mi (2 km) ve Sala Dan Community Okulu ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Otelin denize sıfır restoranı misafirlere okyanus manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 51 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Bungalov
Deluxe
Deluxe Bungalov
Superior
Superior Bungalov
Family
Family Bungalov
Room
Bungalov, Havuz Kenarı
Room
Premium Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x