Lanna Ricebarn

Nong Phueng
Lanna Ricebarn Genel
Lanna Ricebarn Genel
Lanna Ricebarn Öne Çıkan Resim
Lanna Ricebarn Dış Mekan
Lanna Ricebarn Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Lanna Ricebarn
242/2 Moo 1 Soi 7 Nong-Pung Saraphi , Nong Phueng

Chiang Mai bölgesindeki Lanna Ricebarn konaklamanızda, Ratchavej Hastanesi ve Nong Hoi Pazarı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu resort otel Chiang Mai Gece Çarşısı ile 3,3 mi (5,3 km) ve Chiang Mai Üniversitesi ile 4,1 mi (6,7 km) mesafede.

Long Khaw Lum Lanna Ricebarn misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var.

Misafirler için 20 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Two
Two Bedrooms Villa
Room
One Bedroom Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x