Lanmadaw Plaza Hotel China Town

Yangon Region
Lanmadaw Plaza Hotel China Town Genel
Lanmadaw Plaza Hotel China Town Öne Çıkan Resim
Lanmadaw Plaza Hotel China Town Dış Mekan
Lanmadaw Plaza Hotel China Town Oda Manzaraları
Lanmadaw Plaza Hotel China Town Oda Manzaraları
Image More +25 fotoğraf
Lanmadaw Plaza Hotel China Town
Lanmadaw Plaza 17th Street Mahabandula Road , Yangon Region

Lanmadaw Plaza Hotel China Town konaklamanızda Yangon bölgesinde merkezde, Junction City Alışveriş Merkezi ve Yangon Ulusal Tiyatrosu ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu spa olan otel Sule Pagoda ile 1,3 km (0,8 mi) ve Bogyoke Pazarı ile 2 km (1,2 mi) mesafede.

Otelin Asya mutfağı alanında uzman restoranı Great Garden Bar misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 43 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x