Golden Gate China Town Hotel

Yangon Region
Golden Gate China Town Hotel Öne Çıkan Resim
Golden Gate China Town Hotel Dış Mekan
Golden Gate China Town Hotel Dış Mekan
Golden Gate China Town Hotel Dış Mekan
Golden Gate China Town Hotel Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Golden Gate China Town Hotel
129, Lanmadaw Road Lanmadaw Township , Yangon Region

Golden Gate China Town Hotel misafirlere Yangon (Yangon merkezi) bölgesinde, Merkez İş ve Ticaret Bölgesi yakınında ve Yangon Genel Hastanesi ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Yangon Street Food Night Market ile 0,4 mi (0,7 km) ve City Mall St. John Alışveriş Merkezi ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 34 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (King)
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Süit
Room
Standard Oda, Ortak Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x