Lang Chai Ha Long Bay Hotel

Kuzey Vietnam, Halong
Lang Chai Ha Long Bay Hotel Genel
Lang Chai Ha Long Bay Hotel Genel
Lang Chai Ha Long Bay Hotel Genel
Lang Chai Ha Long Bay Hotel Öne Çıkan Resim
Lang Chai Ha Long Bay Hotel İç Mekan
Image More +16 fotoğraf
Lang Chai Ha Long Bay Hotel
C7 - C12 Marina Urban, Hoang Quoc Viet Hung Thang Ward Kuzey Vietnam, Halong

Lang Chai Ha Long Bay Hotel misafirlere Ha Long (Bai Chay) bölgesinde, Ha Long Gece Pazarı ve Cái Dăm Market ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Halong Bay Marina ile 7,3 mi (11,7 km) ve Güneş Meydanı ile 2 mi (3,3 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

50 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Üç Kişilik Oda
Room
Basic İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Basic Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x