Lane Residence

Accra
Lane Residence Öne Çıkan Resim
Lane Residence İç Mekan
Lane Residence Oda Düzeni
Lane Residence Dış Mekanlar
Lane Residence Kolaylıklar
Image More +16 fotoğraf
Lane Residence
19 Anoi Lante Close , Accra

Lane Residence misafirlere Accra (Tesano) bölgesinde, Wheel Story House Müzesi ve Achimota Golf Club ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Labadi Plajı ile 8,9 mi (14,3 km) ve Teshie Plajı ile 14,3 mi (23 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere havuz manzarasına nazır yemek keyfi ayrıcalığı sunuyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı var. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 3 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler buzdolabı ve LED televizyon bulunan 9 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz, spa küveti ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Business Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x