Landmark Inn

Güney Vietnam, Binh Thanh
Landmark Inn Genel
Landmark Inn Genel
Landmark Inn Genel
Landmark Inn Öne Çıkan Resim
Landmark Inn Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Landmark Inn
208 Nguyen Huu Canh,Binh Thanh District 25th Floor, Vinhomes Central Park Güney Vietnam, Binh Thanh

Landmark Inn misafirlere Ho Chi Minh City (Binh Thanh) bölgesinde, Ben Thanh Pazarı ve Vinhomes Merkez Parkı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Bui Vien Yürüyüş Yolu ile 4 mi (6,5 km) ve Saigon Nehri ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Apart dairenin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut.

Misafirlerimiz mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunan klimalı odalarda evlerinin rahatını yaşayabilmektedir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, açık tenis kortu ve spor salonu vardır. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon, Kule
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x