Landison Plaza International Hotel Zhenjiang

Zhenjiang
Landison Plaza International Hotel Zhenjiang Genel
Landison Plaza International Hotel Zhenjiang Öne Çıkan Resim
Landison Plaza International Hotel Zhenjiang İç Mekan
Landison Plaza International Hotel Zhenjiang Yerinde Yemek
Landison Plaza International Hotel Zhenjiang Yerinde Yemek
Image More +33 fotoğraf
Landison Plaza International Hotel Zhenjiang
No. 218 Jiefang Road , Zhenjiang

Landison Plaza International Hotel Zhenjiang misafirlere Zhenjiang (Jingkou Bölgesi) bölgesinde, Zhenjiang Stadyumu ve Wat Saket ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Beigu Mountain ile 1,2 mi (2 km) ve Zhenjiang Museum ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Çin mutfağı alanında uzman olan Chinese Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 319 klimalı odada MP3 takma konsolu ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için sağlık kulübü ve karaoke bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Süit
Executive
Executive Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Executive Süit
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x