Hyatt Regency Zhenjiang

Zhenjiang
Hyatt Regency Zhenjiang Genel
Hyatt Regency Zhenjiang Genel
Hyatt Regency Zhenjiang Genel
Hyatt Regency Zhenjiang Genel
Hyatt Regency Zhenjiang Genel
Image More +57 fotoğraf
Hyatt Regency Zhenjiang
301 Zhongshan East Road , Zhenjiang

Hyatt Regency Zhenjiang misafirlere Zhenjiang merkezinde, Zhenjiang Stadyumu ve Wat Saket ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Beigu Mountain ile 1,1 mi (1,8 km) ve North Solid Bay Plaza ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Çin mutfağı seven misafirler için Xiang Yue ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 6.30 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

318 odada minibar ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için spa küveti, sauna ve 24 saat açık spor salonu vardır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 7 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Club
Club Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Süit
Süit (Regency)
Regency,
Regency, Executive Süit
Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Manzaralı
Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Theme)
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Theme)
Room
Club Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Deluxe)
Room
Club Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x