Landhotel Küffner

Pfedelbach
Landhotel Küffner Genel
Landhotel Küffner Genel
Landhotel Küffner Genel
Landhotel Küffner Genel
Landhotel Küffner Genel
Image More +37 fotoğraf
Landhotel Küffner
Max-Eyth-Straße 8 , Pfedelbach

Pfedelbach bölgesindeki Landhotel Küffner konaklamanızda Swabian-Franconian Forest Nature Park ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Öhringen Castle ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Breitenauer See ile 9,4 mi (15,2 km) ve Bihlmayer Famly Vineyard ile 10,9 mi (17,5 km) mesafede.

Landhotel Küffner misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 9.30, hafta sonu 7.30 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

48 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve asansör vardır. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x