Hotel Württemberger Hof

Oehringen
Hotel Württemberger Hof Genel
Hotel Württemberger Hof Öne Çıkan Resim
Hotel Württemberger Hof İç Mekan
Hotel Württemberger Hof Kahvaltı
Hotel Württemberger Hof Kahvaltı
Image More +40 fotoğraf
Hotel Württemberger Hof
Karlsvorstadt 4 , Oehringen

Hotel Württemberger Hof misafirlere Oehringen bölgesinde, golf sahasına yakın ve Öhringen Castle yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Swabian-Franconian Forest Nature Park ile 3,5 mi (5,6 km) ve Breitenauer See ile 9,4 mi (15,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 60 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

24 saat açık sağlık kulübü, sauna ve kiralık bisiklet dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Kişilik Oda
Junior
Junior Süit
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x