Landgasthof Löwen

(bölge) Northern Black Forest (kuzey Kara Orman), Neubulach
Landgasthof Löwen Genel
Landgasthof Löwen Öne Çıkan Resim
Landgasthof Löwen Dış Mekan
Landgasthof Löwen Dış Mekan
Landgasthof Löwen Dış Mekan
Image More +18 fotoğraf
Landgasthof Löwen
Hauptstraße 21 (bölge) Northern Black Forest (kuzey Kara Orman), Neubulach

Neubulach bölgesindeki Landgasthof Löwen konaklamanızda, Central-North Black Forest Nature Park yakınında ve Silberbergwerk Neubulach Müzesi ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Kurpark ile 3,2 mi (5,1 km) ve Castle Waldeck ile 3,3 mi (5,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere hafta içi 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

24 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Apart
Apart Daire
Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda
Room
Apart Daire (single use)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x