DEKRA Congresshotel Wart

(bölge) Northern Black Forest (kuzey Kara Orman), Altensteig
DEKRA Congresshotel Wart Genel
DEKRA Congresshotel Wart Genel
DEKRA Congresshotel Wart Genel
DEKRA Congresshotel Wart Genel
DEKRA Congresshotel Wart Genel
Image More +54 fotoğraf
DEKRA Congresshotel Wart
Wildbader Strasse 28 (bölge) Northern Black Forest (kuzey Kara Orman), Altensteig

DEKRA Congresshotel Wart konaklamanızda Altensteig bölgesinde, Altensteiger Schloss ile 7,4 km (4,6 mi) ve Therme Bad Teinach ile 15,3 km (9,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Burg Zavelstein ile 15,4 km (9,6 mil) ve Hermann-Hesse Müzesi ile 18,3 km (11,4 mil) mesafede.

Bölgesel mutfak alanında uzman olan Restaurant yemek servisi için ideal; bu otelde toplam 3 restoran var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

174 odada espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, barbekü ızgaraları ve balo salonu vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Altensteig bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 8740 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Comfort
Comfort Oda
Room
Standard Oda
Room
Business Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x