Lancaster Le Thanh Ton Free3G 15th

Güney Vietnam, Quận 1
Lancaster Le Thanh Ton Free3G 15th Öne Çıkan Resim
Lancaster Le Thanh Ton Free3G 15th Dış Mekan
Lancaster Le Thanh Ton Free3G 15th Dış Mekan
Lancaster Le Thanh Ton Free3G 15th İç Mekan
Lancaster Le Thanh Ton Free3G 15th İç Mekan
Image More +33 fotoğraf
Lancaster Le Thanh Ton Free3G 15th
22Bis Le Thanh Ton, District 1 Güney Vietnam, Quận 1

Lancaster Le Thanh Ton Free3G 15th misafirlere Ho Chi Minh City (Quận 1) bölgesinde, Ben Thanh Pazarı ve Saigon Japan Town ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Bui Vien Yürüyüş Yolu ile 1,3 mi (2,2 km) ve Dong Khoi Caddesi ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Lancaster Le Thanh Ton Free3G 15th misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Misafirlerimiz küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunan klimalı odalarda evlerinin rahatını yaşayabilmektedir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz sauna ve spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x