Lambergh Château & Hotel

Upper Carniola, Dvorska Vas
Lambergh Château & Hotel Genel
Lambergh Château & Hotel Genel
Lambergh Château & Hotel Öne Çıkan Resim
Lambergh Château & Hotel Dış Mekan
Lambergh Château & Hotel Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Lambergh Château & Hotel
Dvorska vas 37 a Upper Carniola, Dvorska Vas

Radovljica bölgesindeki Lambergh Château & Hotel misafirlere kırsal bölgede, Katzenstein Malikanesi ve Avcılık Müzesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Bled Gölü ile 5,3 mi (8,6 km) ve Sv. Peter nad Begunjami Kilisesi ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 34 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz, spa küveti ve sauna mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon (Hotel)
Room
Deluxe Süit, Sauna (Jacuzzi) (Château)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon (Hotel)
Room
Junior Süit, Manzaralı (Château)
Room
Comfort Süit, 2 Yatak Odası, Balkon, Dağ Manzaralı (Hotel)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Château)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Muhtelif Manzaralı (Easter Package)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Muhtelif Manzaralı (5-Course Gourmet Dinner Package)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x