Lamanga Hotel & Suite Da Nang

Da Nang
Lamanga Hotel & Suite Da Nang Öne Çıkan Resim
Lamanga Hotel & Suite Da Nang Dış Mekan
Lamanga Hotel & Suite Da Nang Dış Mekan
Lamanga Hotel & Suite Da Nang Oda Manzaraları
Lamanga Hotel & Suite Da Nang Oda Manzaraları
Image More +35 fotoğraf
Lamanga Hotel & Suite Da Nang
278 Ð. 2 Tháng 9 Hai Chau , Da Nang

Lamanga Hotel & Suite Da Nang size Da Nang merkezinde, My Khe Plajı ve Sun World Danang Wonders ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Han River ile 0,6 mi (0,9 km) ve Dragon Köprüsü ile 2,5 mi (4,1 km) mesafede.

Lamanga Hotel & Suite Da Nang misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 55 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ortak alanda televizyon ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Superior Oda
Room
Superior Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x