Gold Plaza Hotel Da Nang

Orta Vietnam, Da Nang
Gold Plaza Hotel Da Nang Genel
Gold Plaza Hotel Da Nang Genel
Gold Plaza Hotel Da Nang Genel
Gold Plaza Hotel Da Nang Genel
Gold Plaza Hotel Da Nang Öne Çıkan Resim
Image More +66 fotoğraf
Gold Plaza Hotel Da Nang
Lot 63 Tran Thi Ly Orta Vietnam, Da Nang

Gold Plaza Hotel Da Nang misafirlere Da Nang (Da Nang Şehir Merkezi) bölgesinde, My Khe Plajı ve Han River ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Dragon Köprüsü ile 2,2 mi (3,6 km) ve An Bang Plajı ile 13,9 mi (22,4 km) mesafede.

Otelin restoranı Blossom Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler şömine ve düz ekran televizyon olan 80 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 10 spa küveti, yapay nehir ve sauna mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır. Misafirler 3 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Da Nang bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3444 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirlerimiz için kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Nehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Nehir Manzaralı
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda (Partial City and River View)
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, Nehir Manzaralı
Room
Family Süit, Nehir Manzaralı (Junior)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x