Lamai Inn 99 Bungalows

Güney Tayland, Maret
Lamai Inn 99 Bungalows Öne Çıkan Resim
Lamai Inn 99 Bungalows Dış Mekan
Lamai Inn 99 Bungalows İç Mekan
Lamai Inn 99 Bungalows Kahvaltı
Lamai Inn 99 Bungalows Yerinde Yemek
Image More +56 fotoğraf
Lamai Inn 99 Bungalows
109/11 Moo 3, Maret, Lamai Güney Tayland, Maret

Lamai Inn 99 Bungalows misafirlere Koh Samui bölgesinde, plajda, Lamai Plajı yakınında ve Lamai Gece Pazarı ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Chaweng Plajı ile 5,2 mi (8,4 km) ve Bo Phut Plajı ile 8,7 mi (13,9 km) mesafede.

Lamai Inn 99 Bungalows misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

70 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Deniz Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Havuz Kenarı
Room
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Bungalov, 1 Çift Kişilik Yatak, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x