Coconut Beach Resort

Güney Tayland, Maret
Coconut Beach Resort Genel
Coconut Beach Resort Genel
Coconut Beach Resort Genel
Coconut Beach Resort Genel
Coconut Beach Resort Genel
Image More +29 fotoğraf
Coconut Beach Resort
124/433 Moo 3, Lamai Beach T.Maret, Samui Güney Tayland, Maret

Coconut Beach Resort misafirlere Koh Samui bölgesinde, plajda, Lamai Plajı yakınında ve Lamai Gece Pazarı ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Chaweng Plajı ile 5,2 mi (8,3 km) ve Bo Phut Plajı ile 8,7 mi (13,9 km) mesafede.

Restoranda Coconut Beach Resort misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 44 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için gece kulübü, açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu Art Deco stili resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Oda, Deniz Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x