Lamai Chalet

Koh Samui (ve Çevre Adaları), Maret
Lamai Chalet Genel
Lamai Chalet Genel
Lamai Chalet Genel
Lamai Chalet Öne Çıkan Resim
Lamai Chalet Dış Mekan
Image More +123 fotoğraf
Lamai Chalet
Unnamed Rd, Lamai beach Maret Koh Samui (ve Çevre Adaları), Maret

Lamai Chalet misafirlere Koh Samui bölgesinde, plajda, Lamai Plajı ve Hin Ta ve Hin Yai ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Chaweng Plajı ile 6,4 mi (10,3 km) ve Bo Phut Plajı ile 9,8 mi (15,8 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 47 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Tek Büyük Yataklı Oda
Oda
Oda
Pool
Pool Villa
Room
Wood Villa
Room
Basic Villa, 1 Yatak Odası, Plaj Manzaralı, Avlu
Room
Standard Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x