Bill Resort

Güney Tayland, Maret
Bill Resort Genel
Bill Resort Genel
Bill Resort Öne Çıkan Resim
Bill Resort Dış Mekan
Bill Resort Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Bill Resort
127 Moo 3 Maret, Lamai Beach Güney Tayland, Maret

Bill Resort misafirlere Koh Samui bölgesinde, plajda, Chaweng Plajı ve Lamai Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Bo Phut Plajı ile 9,8 mi (15,8 km) ve Nathon İskelesi ile 11,7 mi (18,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 87 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Bungalov
Basic
Basic Bungalov
Building
Building Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x