Lalibela Roha home stay and Tour

Lalibela
Lalibela Roha home stay and Tour Genel
Lalibela Roha home stay and Tour Öne Çıkan Resim
Lalibela Roha home stay and Tour Kahvaltı
Lalibela Roha home stay and Tour Yerinde Yemek
Lalibela Roha home stay and Tour Banyo Tipleri
Image More +5 fotoğraf
Lalibela Roha home stay and Tour
Laliba Shimbrma , Lalibela

Lalibela bölgesindeki Lalibela Roha home stay and Tour konaklamanızda, Bet Abba Libanos ve Bet Amanuel ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Bet Merkorios ile 0,2 mi (0,4 km) ve Bet Emmanuel ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Restaurant restoranı ideal, bu restoran yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x