Explore-Lalibela home stay

Lalibela
Explore-Lalibela home stay Genel
Explore-Lalibela home stay Öne Çıkan Resim
Explore-Lalibela home stay Kahvaltı
Explore-Lalibela home stay Banyo Tipleri
Explore-Lalibela home stay Banyo Tipleri
Image More +6 fotoğraf
Explore-Lalibela home stay
Lalibela Geterge , Lalibela

Explore-Lalibela home stay misafirlere Lalibela merkezinde, Bet Abba Libanos ve Bet Amanuel ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Bet Merkorios ile 0,2 mi (0,4 km) ve Bet Emmanuel ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

5 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafilere genel oturma odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x